Ο όμιλός μας

IMG_1831.jpg
unnamed (1).jpg
AskG_Exo1.jpg
 
Stripes

Η ιστορία μας

Αποτελούμε έναν όμιλο ιατρικών υπηρεσιών με παρουσία στον τομέα μας παραπάνω από 25 πλέον χρόνια.

Η αρχή έγινε στην πόλη της Έδεσσας με την λειτουργία του πρώτου πρότυπου διαγνωστικού και απεικονιστικού κέντρου στην ευρύτερη περιοχή το 1997. Πολύ γρήγορα το ιατρικό μας κέντρο απέκτησε την θέση που του άξιζε με πάνω από 15000 ασθενείς τον χρόνο και πάνω από 30000 πράξεις κάθε τύπου. 

Οι εξελίξεις στην τεχνολογία και ταυτόχρονα η αύξηση του πληθυσμού ώθησε την εταιρεία μας στην μετεγκατάσταση σε νέο και σύγχρονο χώρο εντός της πόλης της Έδεσσας καθώς και στην λειτουργία παραρτήματος στην γειτονική πόλη των Γιαννιτσών.

unnamed_edited.png

Ο όμιλος μας ακολούθησε την πορεία του στην νέα δεκαετία με την ανάπτυξή και κυριαρχία του στον τομέα της ιδιωτικής ιατρικής στην ευρύτερη περιοχή με πιο πρόσφατο επίτευγμα την λειτουργία νέου Πολυϊατρείου στην πόλη της Βέροιας και προσεχώς και της Αριδαίας. Κάθ' όλη την διάρκεια των 25 αυτών ετών εμπειρίας και καινοτομίας τα Πολυϊατρεία μας συνεργάζονται στενά με την Γενική Κλινική Έδεσσας "Άγιος Γεώργιος" που αποτελεί και μέλος της οικογένειας του ομίλου μας με σκοπό την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών στους ασθενείς. Σας ευχαριστούμε για ότι μας προσφέρατε στην πορεία αυτή και τις βάσεις που μας βοηθήσατε να χτίσουμε για να εισέλθουμε στην νέα εποχή με ασφάλεια και εξωστρέφεια.